Genieten en ontspannen in een luxe appartement in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg op z’n mooist! Dat is wat je overkomt als je ’s ochtends de gordijnen openslaat en kijkt naar de grazende koeien in het landschap. ‘De oude school’ werd door kunstenares Esther Loffeld omgetoverd tot een schitterende expositieruimte met een tweetal prachtig ingerichte luxe vakantie appartementen in boho stijl! Esther leeft, woont en werkt hier. Geen wonder. De rust en ruimte in het oude Limburgse kerkdorpje Reijmerstok en de schitterende omgeving werkt namelijk enorm inspirerend.

Wandelen, fietsen of één van de mooie steden bezoeken

De luxe vakantie appartementen liggen centraal in het dorp direct aan een aantal schitterende wandel- en fietsroutes. Een terrasje in Maastricht? Shoppen in Aken? De Opera in Luik? Deze drie steden liggen op slechts een steenworp afstand van Reijmerstok. Niet alleen het Limburgse landschap ligt om de hoek. Ook de Belgische Voerstreek met zijn onverkavelde coulissenlandschap, zijn streekproducten en zijn ongekende natuurschoon is binnen enkele fiets- of autominuten bereikbaar. De zondagsmarkt in het Franstalige Aubel is een echte aanrader en ook vlakbij.

Het luxe vakantie appartement ‘de oude school’ is uiterst geschikt voor een ontspannen en romantisch (mid)weekje of weekendje weg. U kunt er naar hartelust wandelen, fietsen en/of genieten van de heerlijke gerechten die deze gastronomische streek u te bieden heeft. A bientôt!

LUXE APPARTEMENT BOEKEN